National Geographic - @natgeo Instagram Profile

@zamarulhisham93

Zamarul09@icloud.com. Bookings/Business - Contact Manager 0123923973 Mary

1.1K Media

223.3K followers

1K followings

Assalamualaikum dan Selamat pagi sahabat dan semua coffee lovers. Mulakan pagi anda dgn senyuman.semoga hari ini lebih baik dari semalam dgn lafaz 'bismillah....' Dan kepada #coffeelover cepat hantarkan BORANG  peraduan anda pada ejen atau stokis yg berdekatan kerana cabutan utk bulan FEB ini akan dibuat dan ada hadiah istimewa menanti anda.... #kopibadang
#minumsecawannakbercawancawan
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
66

Assalamualaikum dan Selamat pagi sahabat dan semua coffee lovers. Mulakan pagi anda dgn senyuman.semoga hari ini lebih baik dari semalam dgn lafaz 'bismillah....' Dan kepada #coffeelover cepat hantarkan BORANG peraduan anda pada ejen atau stokis yg berdekatan kerana cabutan utk bulan FEB ini akan dibuat dan ada hadiah istimewa menanti anda.... #kopibadang #minumsecawannakbercawancawan

RM 1,000,000.00 utk dimenangi.Tahniah @kopibadang dan Pengasas Kopi Badang yg very humble dan supportive @ahmad_suhaimi24 yg memberi peluang kepada anda semua penggemar kopi utk berpeluang memenangi pelbagai hadiah..
KENA BELI BANYAK KE ???... SEKOTAK kopi badang anda layak mendapatkan satu borang penyertaan.Jadi terpulang kepada anda nak masuk berapa banyak penyertaan yg anda mahu.

NAK DAPAT KAT MANA ???
- dapatkan kopi badang dari stokis dan ejen yg berdaftar
-lengkapkan borang, kepilkan bukti pembelian serta resit dan serahkan kepada stokis atau ejen kami.. atau boleh layari  WWW.kopibadang.Com utk penjelasan lebih lanjut.

TEMPOH PERADUAN ??? tempoh peraduan bermula dari JAN 2018 hingga 27hb DISEMBER.. dan cabutan bertuah akan dibuat pada setiap bulan.. Salam Dan Selamat Mencuba.
JAUHKAN NEGATIVITY , FIKIR KAN POSITIVITY
Bukan sekadar janji... tapi IANYA PASTI.

#kopibadang
#minumsecawannakbercawancawan
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
21

RM 1,000,000.00 utk dimenangi.Tahniah @kopibadang dan Pengasas Kopi Badang yg very humble dan supportive @ahmad_suhaimi24 yg memberi peluang kepada anda semua penggemar kopi utk berpeluang memenangi pelbagai hadiah.. KENA BELI BANYAK KE ???... SEKOTAK kopi badang anda layak mendapatkan satu borang penyertaan.Jadi terpulang kepada anda nak masuk berapa banyak penyertaan yg anda mahu. NAK DAPAT KAT MANA ??? - dapatkan kopi badang dari stokis dan ejen yg berdaftar -lengkapkan borang, kepilkan bukti pembelian serta resit dan serahkan kepada stokis atau ejen kami.. atau boleh layari WWW.kopibadang.Com utk penjelasan lebih lanjut. TEMPOH PERADUAN ??? tempoh peraduan bermula dari JAN 2018 hingga 27hb DISEMBER.. dan cabutan bertuah akan dibuat pada setiap bulan.. Salam Dan Selamat Mencuba. JAUHKAN NEGATIVITY , FIKIR KAN POSITIVITY Bukan sekadar janji... tapi IANYA PASTI. #kopibadang #minumsecawannakbercawancawan

Selawat dan Salam ke atas junjungan kita Nabi Muhammad SAW .Semoga dipermudahkan segala urusan, diberi kesihatan yg baik dan semoga mendapat umrah yg makbrur bro @ahmad_suhaimi24 @kopibadang

#kopibadang  #minumsecawannakbercawancawan
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
18

Selawat dan Salam ke atas junjungan kita Nabi Muhammad SAW .Semoga dipermudahkan segala urusan, diberi kesihatan yg baik dan semoga mendapat umrah yg makbrur bro @ahmad_suhaimi24 @kopibadang #kopibadang #minumsecawannakbercawancawan

RM 1,000,000.00 utk dimenangi.Tahniah @kopibadang dan Pengasas Kopi Badang yg very humble dan supportive @ahmad_suhaimi24 yg memberi peluang kepada anda semua penggemar kopi utk berpeluang memenangi pelbagai hadiah termasuk la PERCUTIAN SELAMA SEMINGGU JELAJAH KESEBUAH NEGARA MENAIKI SUPERBIKE.. MESTI SUSAH NAK MENANGKAN ??? KENA BELI BANYAK KE ???... SEKOTAK kopi badang anda layak
Mendapatkan satu borang penyertaan.

NAK DAPAT KAT MANA ???
- dapatkan kopi badang dari stokis dan ejen yg berdaftar
-lengkapkan borang, kepilkan bukti pembelian serta resit.dan serahkan kepada stokis atau ejen kami.. LEPAS TU ???.
Haahhh banyak tanya la... penat pakcik nak xplain kat ig ni.. nak tau lebih lanjut terus ke website KOPI BADANG. WWW.kopibadang.Com

TEMPOH PERADUAN ???
Adoiii tanya lagi.... tempoh peraduan bermula dari JAN 2018 hingga 27hb DISEMBER.. Salam Dan Selamat Mencuba.
JAUHKAN NEGATIVITY , FIKIR KAN POSITIVITY
Bukan sekadar janji... tapi IANYA PASTI.

#kopibadang
#minumsecawannakbercawancawan
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
17

RM 1,000,000.00 utk dimenangi.Tahniah @kopibadang dan Pengasas Kopi Badang yg very humble dan supportive @ahmad_suhaimi24 yg memberi peluang kepada anda semua penggemar kopi utk berpeluang memenangi pelbagai hadiah termasuk la PERCUTIAN SELAMA SEMINGGU JELAJAH KESEBUAH NEGARA MENAIKI SUPERBIKE.. MESTI SUSAH NAK MENANGKAN ??? KENA BELI BANYAK KE ???... SEKOTAK kopi badang anda layak Mendapatkan satu borang penyertaan. NAK DAPAT KAT MANA ??? - dapatkan kopi badang dari stokis dan ejen yg berdaftar -lengkapkan borang, kepilkan bukti pembelian serta resit.dan serahkan kepada stokis atau ejen kami.. LEPAS TU ???. Haahhh banyak tanya la... penat pakcik nak xplain kat ig ni.. nak tau lebih lanjut terus ke website KOPI BADANG. WWW.kopibadang.Com TEMPOH PERADUAN ??? Adoiii tanya lagi.... tempoh peraduan bermula dari JAN 2018 hingga 27hb DISEMBER.. Salam Dan Selamat Mencuba. JAUHKAN NEGATIVITY , FIKIR KAN POSITIVITY Bukan sekadar janji... tapi IANYA PASTI. #kopibadang #minumsecawannakbercawancawan

Salam.. on the way to #kopibadang PC.. ada satu rahsia dan berita gembira yg akan kami kongsikan khas buat penggemar #kopibadang.. TUNGGU !! 

#kopibadang
#minumsecawannakbercawancawan
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
66

Salam.. on the way to #kopibadang PC.. ada satu rahsia dan berita gembira yg akan kami kongsikan khas buat penggemar #kopibadang.. TUNGGU !! #kopibadang #minumsecawannakbercawancawan

Syukur alhamdulillah Ya Allah atas nafas yg masih diberikan... Selamat tinggal 2017. Selamat tinggal segala kenangan2 dan pengalaman yg lalu yg akan menjadi ikhtibar utk kekuatan menempuh tahun 2018 dgn izin Allah. SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU semua sahabat dan keluarga BESAR pakcik semoga tahun baru ini menjadikan kita lebih berjaya dalam kerjaya, business dan yg paling penting berjaya menjadi umatnya yg soleh dan solehah... #byebye2017#happynewyear2018#allahmahabesar#tqallah#syukuralhamdulillah
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
66

Syukur alhamdulillah Ya Allah atas nafas yg masih diberikan... Selamat tinggal 2017. Selamat tinggal segala kenangan2 dan pengalaman yg lalu yg akan menjadi ikhtibar utk kekuatan menempuh tahun 2018 dgn izin Allah. SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU semua sahabat dan keluarga BESAR pakcik semoga tahun baru ini menjadikan kita lebih berjaya dalam kerjaya, business dan yg paling penting berjaya menjadi umatnya yg soleh dan solehah... #byebye2017 #happynewyear2018 #allahmahabesar #tqallah #syukuralhamdulillah

Bismillah..... Asalamualaikum.Selamat pagi sahabat..Selamat pagi Malaysia
#mulakanpagiandadengansenyuman
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
83

Bismillah..... Asalamualaikum.Selamat pagi sahabat..Selamat pagi Malaysia #mulakanpagiandadengansenyuman

Coffee lovers yg tercari cari dan tertanya tanya dkt mana nak beli kopi badang boleh berhubung terus dgn ejen kopi badang area sek13 shah alam cik zeha -012 3858170..
Dan anda area shah alam yg ingin menjadi ejen boleh berhubung dgn stokis miss anne @kopibadang_klangvalley 
#coffeelovers#kopibadang
#minumsecawannakbercawancawan
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
22

Coffee lovers yg tercari cari dan tertanya tanya dkt mana nak beli kopi badang boleh berhubung terus dgn ejen kopi badang area sek13 shah alam cik zeha -012 3858170.. Dan anda area shah alam yg ingin menjadi ejen boleh berhubung dgn stokis miss anne @kopibadang_klangvalley #coffeelovers #kopibadang #minumsecawannakbercawancawan

Quality time... with my hero @kashfihaiqal Luv u sayang.
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
52

Quality time... with my hero @kashfihaiqal Luv u sayang.

Bila bapa saudara dan anak saudara bertemu dalam satu majlis.... tetap bercerita tentang bidang yg sama.. dah start direct ni tak reti2 offer pakcik sendiri berlakon.. .apapun buat yg terbaikk dalam bidang arahan dan lakonan.Ingat pesan sifu2 bro yg mendidik k.... @heykalhanifah @rashidsibir

#anakjatijohor#titiancinta#tv3malaysia
#dramasangat
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
36

Bila bapa saudara dan anak saudara bertemu dalam satu majlis.... tetap bercerita tentang bidang yg sama.. dah start direct ni tak reti2 offer pakcik sendiri berlakon.. .apapun buat yg terbaikk dalam bidang arahan dan lakonan.Ingat pesan sifu2 bro yg mendidik k.... @heykalhanifah @rashidsibir #anakjatijohor #titiancinta #tv3malaysia #dramasangat

Berendoi Kaylaresha
Alhamdulillah Allah Permudahkan..
Terima kasih pada semua yg bertungkus lumus utk menjayakan majlis @kaylareysha .. Semoga Allah panjangkan umur dan sentiasa diberkati, diperluaskan pintu rezeki dan sentiasa berada didalam lindungan Nya.

Terima kasih:- OP by @sixucaphotography
OV by @papayonstudio
Deco by @minimalsconcept
Candy Buffet by @minimalsconcept
Cake by @@blackandwhitekitchen
Caterer by @shahalamwedding
Canopy by @ceriacanopy
Baby Dress by @buttonmybuttons.baby
Kid Dress by @cottonandlacestyle
Kambing Golek by @kambinggolek.qaseh
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
24

Berendoi Kaylaresha Alhamdulillah Allah Permudahkan.. Terima kasih pada semua yg bertungkus lumus utk menjayakan majlis @kaylareysha .. Semoga Allah panjangkan umur dan sentiasa diberkati, diperluaskan pintu rezeki dan sentiasa berada didalam lindungan Nya. Terima kasih:- OP by @sixucaphotography OV by @papayonstudio Deco by @minimalsconcept Candy Buffet by @minimalsconcept Cake by @@blackandwhitekitchen Caterer by @shahalamwedding Canopy by @ceriacanopy Baby Dress by @buttonmybuttons.baby Kid Dress by @cottonandlacestyle Kambing Golek by @kambinggolek.qaseh

Berendoi Kaylaresha
Alhamdulillah Allah permudahkan.. terima kasih pada semua yg bertungkus lumus utk menjayakan majlis @kaylareysha .. Semoga Allah panjangkan umur dan sentiasa diberkati, diperluaskan pintu rezeki dan sentiasa berada didalam lindungan Nya.

Terima Kasih:- OP by @sixucaphotography
OV by @papayonstudio
Deco by @minimalsconcept
Candy Buffet by @minimalsconcept
Cake by @@blackandwhitekitchen
Caterer by @shahalamwedding
Canopy by @ceriacanopy
Baby Dress by @buttonmybuttons.baby
Kid Dress by @cottonandlacestyle
Kambing Golek by @kambinggolek.qaseh
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
8

Berendoi Kaylaresha Alhamdulillah Allah permudahkan.. terima kasih pada semua yg bertungkus lumus utk menjayakan majlis @kaylareysha .. Semoga Allah panjangkan umur dan sentiasa diberkati, diperluaskan pintu rezeki dan sentiasa berada didalam lindungan Nya. Terima Kasih:- OP by @sixucaphotography OV by @papayonstudio Deco by @minimalsconcept Candy Buffet by @minimalsconcept Cake by @@blackandwhitekitchen Caterer by @shahalamwedding Canopy by @ceriacanopy Baby Dress by @buttonmybuttons.baby Kid Dress by @cottonandlacestyle Kambing Golek by @kambinggolek.qaseh

Berendoi Kaylaresha

OP by @sixucaphotography
OV by @papayonstudio
Deco by @minimalsconcept
Candy Buffet by @minimalsconcept
Cake by @@blackandwhitekitchen
Caterer by @shahalamwedding
Canopy by @ceriacanopy
Baby Dress by @buttonmybuttons.baby
Kid Dress by @cottonandlacestyle
Kambing Golek by @kambinggolek.qaseh
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
14

Berendoi Kaylaresha OP by @sixucaphotography OV by @papayonstudio Deco by @minimalsconcept Candy Buffet by @minimalsconcept Cake by @@blackandwhitekitchen Caterer by @shahalamwedding Canopy by @ceriacanopy Baby Dress by @buttonmybuttons.baby Kid Dress by @cottonandlacestyle Kambing Golek by @kambinggolek.qaseh

Hasil kerja yg sangat memuaskan... dari rumah tiba2 transform jadi dewan kecil... Thumbs Up buat @minimalsconcept sb mampu buat bonda dan ayahanda serta keluarga pakcik tersenyum puas bila hajat utk Majlis Cukur Jambul dan Akikah cucu perempuannya diserikan dgn deco dari @minimalsconcept... tq bro fattah, Ain n team.... Syukur Alhamdulillah...
#minimalsconcept#papayonstudio
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
9

Hasil kerja yg sangat memuaskan... dari rumah tiba2 transform jadi dewan kecil... Thumbs Up buat @minimalsconcept sb mampu buat bonda dan ayahanda serta keluarga pakcik tersenyum puas bila hajat utk Majlis Cukur Jambul dan Akikah cucu perempuannya diserikan dgn deco dari @minimalsconcept... tq bro fattah, Ain n team.... Syukur Alhamdulillah... #minimalsconcept #papayonstudio

Congrats @izaraaishahofficial n adib... semoga menjadi pasangan yg sentiasa diberkati Allah... semoga berkekalan till jannah.... aminnn.
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
84

Congrats @izaraaishahofficial n adib... semoga menjadi pasangan yg sentiasa diberkati Allah... semoga berkekalan till jannah.... aminnn.

Majlis Pernikahan  makcik nursarah... semoga kekal bahagia till jannah. Alhamdulillah kahwin jugak akhirnya..
Congrats @izaraaishahofficial
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
86

Majlis Pernikahan makcik nursarah... semoga kekal bahagia till jannah. Alhamdulillah kahwin jugak akhirnya.. Congrats @izaraaishahofficial

Jgn lupa saksikan Telemovie Dosa Terlindung akan ditayangkan pada 11november ini... #tv3#dramasangat#telemovie
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
178

Jgn lupa saksikan Telemovie "Dosa Terlindung" akan ditayangkan pada 11november ini... #tv3 #dramasangat#telemovie

Last day Jelajah KopiBadang..
Orang-orang Ipoh dan sekitarnya. Jangan lupa temujanji kita bersama jelajah kopi badang hari ini 5hb November 2017, Mydin Mall, Meru Raya Ipoh.

#kopibadang #minumsecawannakbercawancawan 
www.kopibadang.com
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
9

Last day Jelajah KopiBadang.. Orang-orang Ipoh dan sekitarnya. Jangan lupa temujanji kita bersama jelajah kopi badang hari ini 5hb November 2017, Mydin Mall, Meru Raya Ipoh. #kopibadang #minumsecawannakbercawancawan www.kopibadang.com

Orang-orang Ipoh dan sekitarnya. Jangan lupa temujanji kita bersama jelajah kopi badang. 4&5 November 2017, Mydin Mall, Meru Raya Ipoh.

#kopibadang #minumsecawannakbercawancawan 
www.kopibadang.com
Zamarulhisham Mohamed - @zamarulhisham93 Instagram Profile | instasw.com
zamarulhisham93
7

Orang-orang Ipoh dan sekitarnya. Jangan lupa temujanji kita bersama jelajah kopi badang. 4&5 November 2017, Mydin Mall, Meru Raya Ipoh. #kopibadang #minumsecawannakbercawancawan www.kopibadang.com

Load More