National Geographic - @natgeo Instagram Profile

@dianarafar

Helifan Malaysia 📞Contact Manager - 0123923973 mary

2.6K Media

632.5K followers

1.3K followings

Gong xi fa choi #xpark
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
5

Gong xi fa choi #xpark

Gong xi fa choi #bigboss #helifan
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
8

Gong xi fa choi #bigboss #helifan

Gong xi fa choi️ #ozonewater
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
4

Gong xi fa choi️ #ozonewater

Gong xi fa choi️ hydro produk
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
6

Gong xi fa choi️ hydro produk

Good afternoon to all my chinese friends ,Hope this year grant you long lasting Happiness and Joy, a great s Success,..... Shower you with Abundance of Fortunes and Good Luck... a great Wellness and Health....and Charisma....
Gong Xi Fa Chai....
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
21

Good afternoon to all my chinese friends ,Hope this year grant you long lasting Happiness and Joy, a great s Success,..... Shower you with Abundance of Fortunes and Good Luck... a great Wellness and Health....and Charisma.... Gong Xi Fa Chai....

Al fatiha.... smg ditempatkan dikalangan org2 beriman... aruah uncle Azmil  sangat baik.. selalu terserempak di shah alam sentiasa senyum sangat peramah... salam takziah utk seluruh ahli keluarganya...
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
59

Al fatiha.... smg ditempatkan dikalangan org2 beriman... aruah uncle Azmil sangat baik.. selalu terserempak di shah alam sentiasa senyum sangat peramah... salam takziah utk seluruh ahli keluarganya...

Bila tiba feb lah paling senang nak sambut birthday sama... happy birthday @rezaifnashman @hazrynhamid @asilah_rafar @lindarafar and owa sayang... moga Allah lindungi keluarga kita amin️
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
17

Bila tiba feb lah paling senang nak sambut birthday sama... happy birthday @rezaifnashman @hazrynhamid @asilah_rafar @lindarafar and owa sayang... moga Allah lindungi keluarga kita amin️

Haji Abu's Food Court
Happy birthday to my kakak @lindarafar dialah kawan dia lah tempat ngadu .. dia lah musuh dia lah lawan gaduh... tongang terbalik ribut taufan air dicincang tak kan putus... tetap rindu tetap sayang... dari zaman hak milik kekal sampai skr pun kami tetap kekal bersama luv u kakak u yg muda sentiasa ... moga Allah sentiasa merahmati mu dunia akhirat amin..... #bukankembar
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
46

Happy birthday to my kakak @lindarafar dialah kawan dia lah tempat ngadu .. dia lah musuh dia lah lawan gaduh... tongang terbalik ribut taufan air dicincang tak kan putus... tetap rindu tetap sayang... dari zaman hak milik kekal sampai skr pun kami tetap kekal bersama luv u kakak u yg muda sentiasa ... moga Allah sentiasa merahmati mu dunia akhirat amin..... #bukankembar

In love with ️@offspringnatural
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
78

In love with ️@offspringnatural

️️️
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
11

️️️

Happ birthday my kakak sayang @asilah_rafar  dia lah sb saya bergelar artis... tq jd kan adik pelakon masa umur 5thn alhamdullilah rezeki tp kenapa masa tu jdkan doctor ke , lawyer ke ...🤔 alih alih dah besar dah ada je dlm industri ni... dulu kakak kita ni hot citer rumah kedai, turun tangga naik tangga . Sape seangkatan dgn kak silah angkat tangan neway i love u more n forever panjang umur murah rezeki amin.....
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
42

Happ birthday my kakak sayang @asilah_rafar dia lah sb saya bergelar artis... tq jd kan adik pelakon masa umur 5thn alhamdullilah rezeki tp kenapa masa tu jdkan doctor ke , lawyer ke ...🤔 alih alih dah besar dah ada je dlm industri ni... dulu kakak kita ni hot citer rumah kedai, turun tangga naik tangga . Sape seangkatan dgn kak silah angkat tangan neway i love u more n forever panjang umur murah rezeki amin.....

Sebelum Diana pregnant memang Diana pantang tgk makanan , semua Diana makan je 🤤. Jadi untuk SIHAT CANTIK RAMPING selepas bersalain Diana ambil jalan pantas dengan menggunakan produk dari ellica_officialhq je , itu rahsia Diana untuk kekal cantik selepas bersalin ... Bukan untuk org yg bersalin shj yg sesuai malah untuk semua yg ingin turunkan berat badan secara sihat , yang paling penting produk ni selamat kerana bahan2 daripada organik  ... xpyh tnggu lg kalau nak kurus dan sihat hnya perlu koyak dan isap satu sachet setiap hari , nak tahu lebih lanjut pasal ELLICA ni , follow la ig dorang @ellica_officialhq @ecca_dmjk
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
10

Sebelum Diana pregnant memang Diana pantang tgk makanan , semua Diana makan je 🤤. Jadi untuk SIHAT CANTIK RAMPING selepas bersalain Diana ambil jalan pantas dengan menggunakan produk dari ellica_officialhq je , itu rahsia Diana untuk kekal cantik selepas bersalin ... Bukan untuk org yg bersalin shj yg sesuai malah untuk semua yg ingin turunkan berat badan secara sihat , yang paling penting produk ni selamat kerana bahan2 daripada organik ... xpyh tnggu lg kalau nak kurus dan sihat hnya perlu koyak dan isap satu sachet setiap hari , nak tahu lebih lanjut pasal ELLICA ni , follow la ig dorang @ellica_officialhq @ecca_dmjk

Buat apa tu kash ... menukang nak buat rumah katanya #likefatherlikeson @kashfihaiqal @zamarulhisham93
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
17

Buat apa tu kash ... menukang nak buat rumah katanya #likefatherlikeson @kashfihaiqal @zamarulhisham93

🤒🤧 semoga semua sihat2 hendaknya....
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
16

🤒🤧 semoga semua sihat2 hendaknya....

semoga Allah permudahkan sgl urusan utk kita semua ... done meeting Alhamdullilah . Tq so much big boss Mr lee for your time️
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
33

semoga Allah permudahkan sgl urusan utk kita semua ... done meeting Alhamdullilah . Tq so much big boss Mr lee for your time️

Amin amin amin ya Allah️
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
22

Amin amin amin ya Allah️

Makeup by @reena_abrahim tq dear ️ good nite...
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
48

Makeup by @reena_abrahim tq dear ️ good nite...

@alifsatar gala dinner @ryanees2016
adianarafar15@gmail.com - @dianarafar Instagram Profile | instasw.com
dianarafar
36

@alifsatar gala dinner @ryanees2016

Load More