#kualalumpur
Go explore! Don’t plan just go. Wander around streets and find your own places to see. Go local #WorldLocal #Malaysia #KL #KualaLumpur #Temple #SriMahamariammanTemple #GnarlyLiving 🇲🇾 #GnarlyLyfe
GnarlyLyfe Travels - @gnarlylyfe_travels Instagram Profile | instasw.com
gnarlylyfe_travels
0

Go explore! Don’t plan just go. Wander around streets and find your own places to see. Go local #worldlocal #malaysia #kl #kualalumpur #temple #srimahamariammantemple #gnarlyliving 🇲🇾 #gnarlylyfe

Sri Mahamariamman Temple, Kuala Lumpur
hello beautiful
BEAUTY SECRET SHALICIOUS - @houseofbeaute297 Instagram Profile | instasw.com
houseofbeaute297
0

hello beautiful

Assalamualaikum. Selamat pagi. Good morning. காலை வணக்கம் Kālai vaṇakkam. 早上好
Zǎoshang hǎo  Minoxidil kali ini ke Pejabat Kesihatan Daerah Petaling Jaya! Keberkesanan Minoxidil dalam menumbuhkan jambang semakin di ketahui ramai.Ikuti @thejambangcommunity untuk tahu
cara paling berkesan & termurah untuk tumbuhkan rambut & jambang dengan Minoxidil & Biotin. Follow rapat ⓘⓖ @thejambangcommunity untuk kesan terhebat penumbuhan jambang!!. Pasti kacak & bergaya!!.
------------------------------------------------------
 COD Free ( Kuala Lumpur & Selangor )
 POS Free ( Seluruh Malaysia )
 Promosi Minoxidil RM 55 sahaja
 Promosi Biotin RM 70
sahaja
 Dijamin! Selamat! Diyakini!
 Call/Whatsapp 011-17584632
------------------------------------------------------
TheJambangCommunity™MY - @thejambangcommunity Instagram Profile | instasw.com
thejambangcommunity
1

Assalamualaikum. Selamat pagi. Good morning. காலை வணக்கம் Kālai vaṇakkam. 早上好 Zǎoshang hǎo Minoxidil kali ini ke Pejabat Kesihatan Daerah Petaling Jaya! Keberkesanan Minoxidil dalam menumbuhkan jambang semakin di ketahui ramai.Ikuti @thejambangcommunity untuk tahu cara paling berkesan & termurah untuk tumbuhkan rambut & jambang dengan Minoxidil & Biotin. Follow rapat ⓘⓖ @thejambangcommunity untuk kesan terhebat penumbuhan jambang!!. Pasti kacak & bergaya!!. ------------------------------------------------------ COD Free ( Kuala Lumpur & Selangor ) POS Free ( Seluruh Malaysia ) Promosi Minoxidil RM 55 sahaja Promosi Biotin RM 70 sahaja Dijamin! Selamat! Diyakini! Call/Whatsapp 011-17584632 ------------------------------------------------------

Pejabat Pos Bt.9 Cheras
Assalamualaikum Uols kesayangan Sis semua. Selamat Pagi!    
Semoga Uols ceria di pagi yang indah ni  Very the blue sky 

Sis nak share kat Uols berita genbira  Website TheStoryOfLamb da launch pagi tadi    
Jangan lupa visit website kami untuk perkembangan terkini dan harga-harga pakej kami : https://thestoryoflamb.wixsite.com/thestoryoflamb  Sis nak ucapkan berjuta terima kasih kpd xxxx kerana menolong sepenuh jiwa raga dan keringat untuk membantu kami menyiapkan website ini. Nanti Sis belanja kambing sekor na untuk hang  Terima kasih byk2.

Uols apa lagi pei la tengok website tu 

#thestoryoflamb #siskam  #kambingperap #kambingperapfuyooh #kambingperapviral #kambingperapsedap #kambingperapmurah  #kambingperapmerembes #perap #rempahratus #kambingperapjuicy #silaviral #orderjangantakorder  #sedapjilatjari #kambinggolekmurah #aqiqah #kambingkl #kambingselangor #aqiqahmurah  #khawin  #majlistunang  #jjcm #jjcmtv3 #kualalumpur #selangor #ampang #shahalam #puchong #klang #cuticutimalaysia
The Story of Lamb - @thestoryoflamb Instagram Profile | instasw.com
thestoryoflamb
0

Assalamualaikum Uols kesayangan Sis semua. Selamat Pagi! Semoga Uols ceria di pagi yang indah ni Very the blue sky Sis nak share kat Uols berita genbira Website TheStoryOfLamb da launch pagi tadi Jangan lupa visit website kami untuk perkembangan terkini dan harga-harga pakej kami : https://thestoryoflamb.wixsite.com/thestoryoflamb Sis nak ucapkan berjuta terima kasih kpd xxxx kerana menolong sepenuh jiwa raga dan keringat untuk membantu kami menyiapkan website ini. Nanti Sis belanja kambing sekor na untuk hang Terima kasih byk2. Uols apa lagi pei la tengok website tu #thestoryoflamb #siskam #kambingperap #kambingperapfuyooh #kambingperapviral #kambingperapsedap #kambingperapmurah #kambingperapmerembes #perap #rempahratus #kambingperapjuicy #silaviral #orderjangantakorder #sedapjilatjari #kambinggolekmurah #aqiqah #kambingkl #kambingselangor #aqiqahmurah #khawin #majlistunang #jjcm #jjcmtv3 #kualalumpur #selangor #ampang #shahalam #puchong #klang #cuticutimalaysia

Simple & Nice 
Rm50 excluded delivery 
Whatsapp 01162276672 to order 

#surpriseplannerkl #surprisedeliverymurahkl #surprisebox #kualalumpur
FLEURS - @fleursboxes Instagram Profile | instasw.com
fleursboxes
0

Simple & Nice Rm50 excluded delivery Whatsapp 01162276672 to order #surpriseplannerkl #surprisedeliverymurahkl #surprisebox #kualalumpur

2years ago.
#kualalumpur
Ran Lee - @eran3600 Instagram Profile | instasw.com
eran3600
0

2years ago. #kualalumpur

Pete gave you $40 to travel Airbnb is the best way to rent unique, local accommodations on any travel budget. Get $40 off your first trip of $75 or more. ……………………
#Washington #Everett #Kent #Seattle #Spokane #Tacoma #Vancouver #Wisconsin #Appleton #GreenBay #Madison #Milwaukee #Waukesha #InternationalCities #Indonesia #Bali #Jakarta #Malaysia #KualaLumpur #Singapore #Lyftcode #Lyft #Lyftpromocode #airbnb #Lyftride #Lyftlife https://bit.ly/AIRBNB40 #lyftcodes #airbnb #postmates
Airbnb - @airbnb50 Instagram Profile | instasw.com
airbnb50
0

Pete gave you $40 to travel Airbnb is the best way to rent unique, local accommodations on any travel budget. Get $40 off your first trip of $75 or more. …………………… #washington #everett #kent #seattle #spokane #tacoma #vancouver #wisconsin #appleton #greenbay #madison #milwaukee #waukesha #internationalcities #indonesia #bali #jakarta #Malaysia #KualaLumpur #singapore #lyftcode #lyft #lyftpromocode #airbnb #lyftride #lyftlife https://bit.ly/AIRBNB40 #lyftcodes #airbnb #postmates

HASIL PEMAKAIAN VITALINE & RENUVES OMG! TERBUKTI 100BISA MEMUTIHKAN ALL BODY SECARA PERMANENT JIKA DIGUNAKAN SECARA BENAR& KONSISTEN
.
.CEK TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan

Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia!
.
.LIHAT TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan
Terbukti dapat : -Memutihkan serta menghaluskan kulit wajah maupun tubuh
-Menghilangkan bekas jerawat, bintik bintik hitam, luka
-Mengangkat sel kulit mati
-Memutihkan area tubuh yang gelap seperti leher, bokong, selangkangan, ketiak, siku,  lutut, dll
-Menghilangkan jamur,  panu dan penyakit kulit lainnya
-Memudarkan flek hitam
-Mengurangi keriput, dan kerutan
-Melindungi kulit dari radikal bebas
-Menunda penuaan dini

Silakan segera di pesan, karena stock sangat terbatas.. yukk sebelum kehabisan 
  Konsultasi Gratis !! 
LIHAT TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan
 WA : +62 822-6792-3655
 LINE : rumah_herbal1998

#ibu#wanita#remaja#pagi
#siang#hongkong#melaka
#malaysia#pemutihalami
#pemutihkulit#tamannasional#maskerwajah#sore#taiwan
#singapore#maskervitaline
#kualalumpur#kuching#hk
#liburan#latepost#jerawat
#jalanjalan#langkawi
Rumah Herbal Nutrisi - @nutrisi_herbal_kecantikan Instagram Profile | instasw.com
nutrisi_herbal_kecantikan
1

HASIL PEMAKAIAN VITALINE & RENUVES OMG! TERBUKTI 100BISA MEMUTIHKAN ALL BODY SECARA PERMANENT JIKA DIGUNAKAN SECARA BENAR& KONSISTEN . .CEK TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia! . .LIHAT TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan Terbukti dapat : -Memutihkan serta menghaluskan kulit wajah maupun tubuh -Menghilangkan bekas jerawat, bintik bintik hitam, luka -Mengangkat sel kulit mati -Memutihkan area tubuh yang gelap seperti leher, bokong, selangkangan, ketiak, siku, lutut, dll -Menghilangkan jamur, panu dan penyakit kulit lainnya -Memudarkan flek hitam -Mengurangi keriput, dan kerutan -Melindungi kulit dari radikal bebas -Menunda penuaan dini Silakan segera di pesan, karena stock sangat terbatas.. yukk sebelum kehabisan  Konsultasi Gratis !! LIHAT TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan WA : +62 822-6792-3655 LINE : rumah_herbal1998 #ibu #wanita #remaja #pagi #siang #hongkong #melaka #malaysia#pemutihalami #pemutihkulit #tamannasional #maskerwajah #sore #taiwan #singapore#maskervitaline #kualalumpur#kuching #hk #liburan #latepost #jerawat #jalanjalan #langkawi

Trusted seller handbag -- #trustedseller #handbagmurah #handbagmalaysiamurah #handbagmurah #handbaglv #handbagmalaysia #handbagraya #handbagseller #handbagpremium #handbagpremiummalaysia #handbagchanel #handbagchanelmurah #handbaglvmurah #bazarhandbag #bazarhandbags #handbagfashion #handbagfashionmurah #handbagfashionberjenama #handbagmurah #handbaglv #whosalebags #dropshipbag #fashion #putrajaya #klang #kualalumpur #seremban
hdfella_handbag premium - @fellahandbag_premium Instagram Profile | instasw.com
fellahandbag_premium
0

Trusted seller handbag -- #trustedseller #handbagmurah #handbagmalaysiamurah #handbagmurah #handbaglv #handbagmalaysia #handbagraya #handbagseller #handbagpremium #handbagpremiummalaysia #handbagchanel #handbagchanelmurah #handbaglvmurah #bazarhandbag #bazarhandbags #handbagfashion #handbagfashionmurah #handbagfashionberjenama #handbagmurah #handbaglv #whosalebags #dropshipbag #fashion #putrajaya #klang #kualalumpur #seremban

HASIL PEMAKAIAN VITALINE & RENUVES OMG! TERBUKTI 100BISA MEMUTIHKAN ALL BODY SECARA PERMANENT JIKA DIGUNAKAN SECARA BENAR& KONSISTEN
.
.CEK TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan

Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia!
.
.LIHAT TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan
Terbukti dapat : -Memutihkan serta menghaluskan kulit wajah maupun tubuh
-Menghilangkan bekas jerawat, bintik bintik hitam, luka
-Mengangkat sel kulit mati
-Memutihkan area tubuh yang gelap seperti leher, bokong, selangkangan, ketiak, siku,  lutut, dll
-Menghilangkan jamur,  panu dan penyakit kulit lainnya
-Memudarkan flek hitam
-Mengurangi keriput, dan kerutan
-Melindungi kulit dari radikal bebas
-Menunda penuaan dini

Silakan segera di pesan, karena stock sangat terbatas.. yukk sebelum kehabisan 
  Konsultasi Gratis !! 
LIHAT TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan
 WA : +62 822-6792-3655
 LINE : rumah_herbal1998

#ibu#wanita#remaja#pagi
#siang#hongkong#melaka
#malaysia#pemutihalami
#pemutihkulit#tamannasional#maskerwajah#sore#taiwan
#singapore#maskervitaline
#kualalumpur#kuching#hk
#liburan#latepost#jerawat
#jalanjalan#langkawi
Rumah Herbal Nutrisi - @nutrisi_herbal_kecantikan Instagram Profile | instasw.com
nutrisi_herbal_kecantikan
0

HASIL PEMAKAIAN VITALINE & RENUVES OMG! TERBUKTI 100BISA MEMUTIHKAN ALL BODY SECARA PERMANENT JIKA DIGUNAKAN SECARA BENAR& KONSISTEN . .CEK TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia! . .LIHAT TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan Terbukti dapat : -Memutihkan serta menghaluskan kulit wajah maupun tubuh -Menghilangkan bekas jerawat, bintik bintik hitam, luka -Mengangkat sel kulit mati -Memutihkan area tubuh yang gelap seperti leher, bokong, selangkangan, ketiak, siku, lutut, dll -Menghilangkan jamur, panu dan penyakit kulit lainnya -Memudarkan flek hitam -Mengurangi keriput, dan kerutan -Melindungi kulit dari radikal bebas -Menunda penuaan dini Silakan segera di pesan, karena stock sangat terbatas.. yukk sebelum kehabisan  Konsultasi Gratis !! LIHAT TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan WA : +62 822-6792-3655 LINE : rumah_herbal1998 #ibu#wanita#remaja#pagi #siang#hongkong#melaka #malaysia#pemutihalami #pemutihkulit#tamannasional#maskerwajah#sore#taiwan #singapore#maskervitaline #kualalumpur#kuching#hk #liburan#latepost#jerawat #jalanjalan#langkawi

__

AQK 012 Trolley Model Angsa

Bahan Kayu Jati, Unfinishing ( kondisi mentah )
Harga : Rp. 550.000,- belum ongkir / diambil

Katalog : #darakamebel
Sub Katalog : #darakaaqk
Titel : #darakaaqk012

Fanpage : Daraka Mebel Jakarta
https://facebook.com/Jepara.Furniture
http://www.darakamebel.com/

Jakarta :
Workshop Jati Oetomo 081326369896 Jl. Raya Bekasi Timur KM. 17 no 174 (Blkg Toko Depo Abadi), Klender, Jakarta Timur, Indonesia

Bandung :
Daraka Mebel Bandung 022-6001613 / 081326033379 
Jl. Kebon Kopi, Gg. Nurulhuda 319, Cibeureum, Bandung, Jawa Barat, Indonesia

Nganjuk ( Jawa Timur ) :
Daraka Mebel Jatim 085290925097 / 085641664749
Jl. Loceret - Warujayeng No.10 (sblh Masjid Baitul Muttaqin), Plosoharjo, Pace, Nganjuk, Jawa Timur,  Indonesia

#ikea #olx #furniture #indonesia #jakarta #bandung #surabaya #medan  #interiordesign #architecture #yogyakarta #jawabarat #jawatimur #bali #kualalumpur #malaysia #singapore #palembang #dubai #istanbul #hongkong #losangeles #milan #newyork

#furnitureindonesia #furniturejakarta #furnituredenpasar
__
Daraka Mebel - @darakamebel Instagram Profile | instasw.com
darakamebel
0

__ AQK 012 Trolley Model Angsa Bahan Kayu Jati, Unfinishing ( kondisi mentah ) Harga : Rp. 550.000,- belum ongkir / diambil Katalog : #darakamebel Sub Katalog : #darakaaqk Titel : #darakaaqk012 Fanpage : Daraka Mebel Jakarta https://facebook.com/Jepara.Furniture http://www.darakamebel.com/ Jakarta : Workshop Jati Oetomo 081326369896 Jl. Raya Bekasi Timur KM. 17 no 174 (Blkg Toko Depo Abadi), Klender, Jakarta Timur, Indonesia Bandung : Daraka Mebel Bandung 022-6001613 / 081326033379 Jl. Kebon Kopi, Gg. Nurulhuda 319, Cibeureum, Bandung, Jawa Barat, Indonesia Nganjuk ( Jawa Timur ) : Daraka Mebel Jatim 085290925097 / 085641664749 Jl. Loceret - Warujayeng No.10 (sblh Masjid Baitul Muttaqin), Plosoharjo, Pace, Nganjuk, Jawa Timur, Indonesia #ikea #olx #furniture #indonesia #jakarta #bandung #surabaya #medan #interiordesign #architecture #yogyakarta #jawabarat #jawatimur #bali #kualalumpur #malaysia #singapore #palembang #dubai #istanbul #hongkong #losangeles #milan #newyork #furnitureindonesia #furniturejakarta #furnituredenpasar __

With coffee, I can do anything  @jan_nair @edithyb and Lina (get Insta!!) - can’t wait for you guys to see the class on Saturday! I’ve missed you!
Lucy - @lucywalkerjewellery Instagram Profile | instasw.com
lucywalkerjewellery
1

With coffee, I can do anything @jan_nair @edithyb and Lina (get Insta!!) - can’t wait for you guys to see the class on Saturday! I’ve missed you!

Lucy Walker Jewellery
.
Admin nk share sikit kenapa kita kena guna Elanish Serum ni sedangkan kita dh guna skincare set yg lengkap. Ok mcm ni, serum ni mempunyai molekul2 yg sgt halus berbanding krim2 dan ia meresap terus ke dlm lapisan kulit kita dlm tempoh beberapa saat je. Jadi kerja2 baik pulih kulit lebih berkesan dgn menggunakan serum ni.
.
So kalau anda dh ada skincare set yg lengkap dgn cleanser, toner, day cream & night cream, jgn lupa guna Elanish Serum jugak. Dia akn bagi kesan yg lagi WOWW pd kulit :)
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp +60182642604
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+60182642604/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia
ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]011 - @elanishbeauty_hq Instagram Profile | instasw.com
elanishbeauty_hq
0

. Admin nk share sikit kenapa kita kena guna Elanish Serum ni sedangkan kita dh guna skincare set yg lengkap. Ok mcm ni, serum ni mempunyai molekul2 yg sgt halus berbanding krim2 dan ia meresap terus ke dlm lapisan kulit kita dlm tempoh beberapa saat je. Jadi kerja2 baik pulih kulit lebih berkesan dgn menggunakan serum ni. . So kalau anda dh ada skincare set yg lengkap dgn cleanser, toner, day cream & night cream, jgn lupa guna Elanish Serum jugak. Dia akn bagi kesan yg lagi WOWW pd kulit :) . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +60182642604 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+60182642604/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

Testimoni !!   ' PEWIIT SKINCARE '
.
Haish.. smakin hri smakin rmai yg bgi fedbck positif dan jatuh cnta dgn produk ni  
.
Tgk la hsilnya. ckup berkesan. dlu muka berjerawat, parut2 jerwat, kulit berminyak dan. skrg, tgk la. smuanya sdh hilng,flawless gitu!! Alhamdullillah.. 
.
Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni..  
Anda pasti berpuas hati.. 
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1
.
1 set mengandungi:
 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih)
 Day Cream (uv protection SPF50)
 Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
 Free Postage
 Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
 FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
 FREE 4 Masker shiseido
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
Whatsapp @ 0169313439
Whatsapp @ 0169313439
Whatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur
Pewiit Skincare 5in1 - @_pewiit.skincare_ Instagram Profile | instasw.com
_pewiit.skincare_
0

Testimoni !! ' PEWIIT SKINCARE ' . Haish.. smakin hri smakin rmai yg bgi fedbck positif dan jatuh cnta dgn produk ni . Tgk la hsilnya. ckup berkesan. dlu muka berjerawat, parut2 jerwat, kulit berminyak dan. skrg, tgk la. smuanya sdh hilng,flawless gitu!! Alhamdullillah.. . Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. Anda pasti berpuas hati.. . Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1 . 1 set mengandungi: Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih) Day Cream (uv protection SPF50) Night Cream (merawat serta memelihara kulit) Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat) Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun) . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: Free Postage Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38) FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41) FREE 4 Masker shiseido . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? Whatsapp @ 0169313439 Whatsapp @ 0169313439 Whatsapp @ 0169313439 ---------------------------------------------------- . . . #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

.
BUKAN JERAWAT JE KECUT TAU! PARUT SEMUA LESAP. MUKA PUN MAKIN BERSERI!!!
.
RAHSIANYA???
.
ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM LAAAA :)
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp +601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
 #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #skincaremalaysia #skincareorganik #produkkecantikan #shahalam #kulitputih #flawless
ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]012 - @elanishbeauty.com.my Instagram Profile | instasw.com
elanishbeauty.com.my
0

. BUKAN JERAWAT JE KECUT TAU! PARUT SEMUA LESAP. MUKA PUN MAKIN BERSERI!!! . RAHSIANYA??? . ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM LAAAA :) . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #skincaremalaysia #skincareorganik #produkkecantikan #shahalam #kulitputih #flawless

.
KENAPA MAKIN RAMAI REPEAT ORDER???
.
Boleh dikatakan hampir 80peratus wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe..
.
Elanish SERUM
.
 Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
 Menyamaratakan tona warna kulit.
 Mengatasi masalah kulit berminyak.
 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
 Kurang kedutan pada kulit muka.
 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
 Menganjal dan melembapkan kulit.
 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
Merawat kulit terbakar/sunburn.
 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
 Whitening- mencerahkan kulit kusam.
 Memberi keserian pada wajah.
Mengurangkan eyebag.
Menghilangkan white/black head
 Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite. ELANISH SERUM ni terdiri daripada molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan???
.
Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg! Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la kerja2 membaik pulih kulit berlaku.
.
Skrg bkn masa utk pikir2 dah. Alang2 dh pegang fon tu teruslah whatsapp kami sebelum terlambat!
.
Whatsapp +601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam
ELANISH BEAUTY™ 🇲🇾 [EB1001] - @elanishbeauty.official Instagram Profile | instasw.com
elanishbeauty.official
0

. KENAPA MAKIN RAMAI REPEAT ORDER??? . Boleh dikatakan hampir 80peratus wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe.. . Elanish SERUM . Membuang dan menghilangkan JERAGAT. Menyamaratakan tona warna kulit. Mengatasi masalah kulit berminyak. Anti-aging mengurangkan pigmentasi Kurang kedutan pada kulit muka. Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. Menganjal dan melembapkan kulit. Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. Merawat kulit terbakar/sunburn. Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori. Tiada pengelupasan pada kulit muka. Whitening- mencerahkan kulit kusam. Memberi keserian pada wajah. Mengurangkan eyebag. Menghilangkan white/black head Menhilangkan garis2 halus pd wajah. . Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite. ELANISH SERUM ni terdiri daripada molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan??? . Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg! Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku. . Skrg bkn masa utk pikir2 dah. Alang2 dh pegang fon tu teruslah whatsapp kami sebelum terlambat! . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam

HASIL PEMAKAIAN VITALINE & RENUVES OMG! TERBUKTI 100BISA MEMUTIHKAN ALL BODY SECARA PERMANENT JIKA DIGUNAKAN SECARA BENAR& KONSISTEN
.
.CEK TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan

Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia!
.
.LIHAT TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan
Terbukti dapat : -Memutihkan serta menghaluskan kulit wajah maupun tubuh
-Menghilangkan bekas jerawat, bintik bintik hitam, luka
-Mengangkat sel kulit mati
-Memutihkan area tubuh yang gelap seperti leher, bokong, selangkangan, ketiak, siku,  lutut, dll
-Menghilangkan jamur,  panu dan penyakit kulit lainnya
-Memudarkan flek hitam
-Mengurangi keriput, dan kerutan
-Melindungi kulit dari radikal bebas
-Menunda penuaan dini

Silakan segera di pesan, karena stock sangat terbatas.. yukk sebelum kehabisan 
  Konsultasi Gratis !! 
LIHAT TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan
 WA : +62 822-6792-3655
 LINE : rumah_herbal1998

#ibu#wanita#remaja#pagi
#siang#hongkong#melaka
#malaysia#pemutihalami
#pemutihkulit#tamannasional#maskerwajah#sore#taiwan
#singapore#maskervitaline
#kualalumpur#kuching#hk
#liburan#latepost#jerawat
#jalanjalan#langkawi
Rumah Herbal Nutrisi - @nutrisi_herbal_kecantikan Instagram Profile | instasw.com
nutrisi_herbal_kecantikan
0

HASIL PEMAKAIAN VITALINE & RENUVES OMG! TERBUKTI 100BISA MEMUTIHKAN ALL BODY SECARA PERMANENT JIKA DIGUNAKAN SECARA BENAR& KONSISTEN . .CEK TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia! . .LIHAT TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan Terbukti dapat : -Memutihkan serta menghaluskan kulit wajah maupun tubuh -Menghilangkan bekas jerawat, bintik bintik hitam, luka -Mengangkat sel kulit mati -Memutihkan area tubuh yang gelap seperti leher, bokong, selangkangan, ketiak, siku, lutut, dll -Menghilangkan jamur, panu dan penyakit kulit lainnya -Memudarkan flek hitam -Mengurangi keriput, dan kerutan -Melindungi kulit dari radikal bebas -Menunda penuaan dini Silakan segera di pesan, karena stock sangat terbatas.. yukk sebelum kehabisan  Konsultasi Gratis !! LIHAT TESTIMONI @nutrisi_herbal_kecantikan WA : +62 822-6792-3655 LINE : rumah_herbal1998 #ibu#wanita#remaja#pagi #siang#hongkong#melaka #malaysia#pemutihalami #pemutihkulit#tamannasional#maskerwajah#sore#taiwan #singapore#maskervitaline #kualalumpur#kuching#hk #liburan#latepost#jerawat #jalanjalan#langkawi

There’s a jungle out there #klia #airport #kualalumpur #greeneries
Az Ahmad - @drazkl Instagram Profile | instasw.com
drazkl
0

There’s a jungle out there #klia #airport #kualalumpur #greeneries

Kuala Lumpur International Airport
Load More